Portfolio Categories INTERIOR
-1
archive,tax-portfolio_category,term-interior,term-49,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

This 1980s bootleg house is completely renovated with a design taken from the Apulian tradition. It's a holiday home located in Porto Cesareo, in South Italy. The small lot of land is designed in such a way that the living room functions can be carried...

The famous tea company "La via del Tè", specialized in selling rare and refined teas in Europe, commissioned the design of new stores in Milan, and the renovation of their historic store in Piazza Ghiberti in Florence, which included the design of personalized furnishings and...

Podere la Chiusa is part of a rural complex located on the hills of Sesto Fiorentino, on the outskirts of Florence. At the time of the survey, the complex was in a state of decay and neglect and in parallel to the exterior renovation an...

On the attic floor of a multistoried residential building in the downtown of Sesto Fiorentino, the living room is designed by creating a single open space. The space maintains precise axes of symmetry, visual perspectives and geometric rigor in the positioning of the furnishings. The...

The search for open space by freeing the central column, the attention for the finishes of the wall, the design of the furnishings, from the stairs to the full-height blond walnut wooden doors, guide the renovation of the entire apartment located on the second floor...

The Tuscan peasant identity is the main protagonist in this project, which is characterized by nostalgia for the past. The barn is characterized by the Florentine red color, while the farmhouse, which is maintained in its original format, takes on the earthy color of the...

When the fashion metal accessories company “Eurostampaggi” decided to expand its factory by building an additional 600 square meters of office space, the headquarters was completely redesigned, starting from the façades to the individual offices equipped with customized furniture. The shell of the executive building...

In Florence, right in front of the museum where the David of Michelangelo is located, the spaces of the historic LEF library are redeveloped with the recovery of an underground volume. A space with double height terraced seating is thus designed for cultural events and...

Inside an old structure from the early twentieth century, the central wall of the house became the inspiration for the entire store design. The new configuration of this wall characterizes a distributive axis spanning the distance from the road to the tergal court, transformed into...